Werken bij PPG – Sigma Coatings


Welkom bij PPG – Sigma Coatings

Bij PPG zetten ze zich elke dag in om verf, coatings en aanverwante materialen te ontwikkelen en te leveren. Klanten hebben al meer dan 300 jaar vertrouwen in de producten van PPG – Sigma Coatings. Met toewijding en creativiteit lossen de medewerkers van PPG de grootste uitdagingen van hun klanten op. Ze werken nauw samen met hen om de juiste aanpak te vinden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pittsburgh, USA. PPG is actief in meer dan 70 landen. Onder PPG valt het bedrijf Sigma Coatings Nederland. 

Wil jij werken bij PPG – Sigma Coatings? Lees op deze pagina alles over PPG en Sigma Coatings en bekijk snel de openstaande vacatures!Uw resultaat telt. Sigma.


Actief in 70 landen

Hoofdkantoor in Uithoorn

Meer dan 50.000 werknemers wereldwijd

Gestart in 1857 als Pieter Schoen & Zoon

ppg

Sigma Coatings onderdeel van PPG

PPG Industries wil zich blijven profileren als het meest toonaangevende bedrijf ter wereld op het gebied van coatings en producten voor een specifieke markt. Door leiderschap op het gebied van innovatie, duurzaamheid en kleur helpt PPG klanten in de industrie, transport, consumentenproducten, bouwmarkten en aftermarkets om meer oppervlakken op meer manieren te verbeteren dan enig ander bedrijf. Sigma Coatings is onderdeel van PPG Industries en valt onder de business unit Architectural Coatings EMEA.

Dankzij de marktkennis en het inzicht in de behoeften van de klant, dragen zij bij aan het voortdurende succes van hun klanten in een breed scala van marktsectoren.

Of ze nu via handelscentra, detailhandels of via onafhankelijke verkooppunten worden verkocht, het succes van de toonaangevende merken berusten op kwaliteit, waarde, betrouwbaarheid en het vertrouwen van klanten in het vermogen om te luisteren en hun behoeften te begrijpen.


Sigma Coatings

Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers.

De producten van Sigma Coatings bieden een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing. Hierbij willen ze mens en milieu zo min mogelijk belasten.


PPG-Sigma-Coatings

De producten van Sigma Coatings

Sigma staat waar jij voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Sigma Coatings werkt dagelijks aan producten en diensten die jou helpen het beste uit jezelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.

Sigma Coatings deelt hun kennis graag met je. Of het nu gaat over techniek, materiaal, kleur of duurzaam onderhoud. Zij blijven zich voortdurend verbeteren. Hierom investeren zij zich continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen. Dit alles met maar één doel voor ogen: een resultaat waar jij trots op kunt zijn. Nu en straks. Keer op keer.

Verkoopmedewerker Verf

Sigma Coatings, voor de professionele verwerker! Ben jij commercieel, leergierig en proactief? En wil jij werken in een dynamische omgeving? Wie weet word jij dan wel onze nieuw collega!
PPG Industries – Sigma Coatings

Bij het Sigma Service Center in Utrecht ben je als Verkoopmedewerker Verf verantwoordelijk voor de verkoop van verf- en schildersgereedschappen. Hierbij ben je voornamelijk bezig met het adviseren, verkopen en onderhouden van de relaties met klanten. De klanten bestaan onder andere uit ZZP’ers en schildersbedrijven. 

Sigma Coatings is hét verfmerk voor de professionele schilder. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij de professionele schilders kan adviseren? Lees dan verder of deze vacature bij je past!

Bekijk deze vacature

Accountmanager Doetinchem

Onze klanten in en rondom Doetinchem spreken graag iemand die de lokale markt begrijpt, de taal spreekt en met ze mee wil denken. Binnen je functie loopt techniek naadloos over in sales. Als jij denkt dat jij de juiste man of vrouw bent voor de job, kom ik graag met je in gesprek.
PPG Industries – Sigma Coatings

Voor Sigma Coatings ben jij als Accountmanager verantwoordelijk voor de verkoop van de producten in de regio Doetinchem. Hierbij ben je voornamelijk bezig met het onderhouden en uitbreiden van het bestaande klantenbestand. De klantenportefeuille bestaat onder andere uit grote- en middelgrote schildersbedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven en Vereniging van Eigenaren.

Sigma Coatings is hét verfmerk voor de professionele schilder. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij de klantenportefeuille verder kan uitbreiden voor een van de bekendste spelers in de verfmarkt? Lees dan verder of deze vacature bij je past.

Bekijk deze vacature
PPG - Sigma Coatings op social media
Nieuws van PPG - Sigma Coatings

Schilderproject van PPG – Sigma Coatings