Werken bij Novoferm


Welkom bij Novoferm

Met een vooraanstaande positie op de Europese markt, is Novoferm al bijna 70 jaar fabrikant van hoogwaardige toe- en uitgangen voor woningbouw en industrie. Bij Novoferm staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, net als comfort en gebruiksgemak. Een levendige, groeiende organisatie, in een branche die voortdurend in beweging is. Door een sfeer van openheid en samenwerking, voelen werknemers zich gewaardeerd en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen!

Novoferm is op zoek naar enthousiaste collega’s die deel uit willen maken van een innovatieve en dynamische organisatie, die zich richt op het bieden van betrouwbare oplossingen voor klanten.

Wil jij werken bij Novoferm? Lees op deze pagina alles over Novoferm en bekijk snel de openstaande vacatures!


Novoferm

Vacatures bij Novoferm

Momenteel hebben we geen vacatures bij Novoferm.

Bekijk onze vergelijkbare openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

Een van de grootste Europese systeemaanbieders


Onderdeel van de Japanse Sanwa Shutter Corporation

Vestigingen in Roermond, Almelo en Waardenburg

Enthousiaste collega’s verspreid over verschillende locaties

Opgericht in 1955

Novoferm-2

Kom werken bij Novoferm Nederland

Bij Novoferm Nederland werken ruim 200 medewerkers. Het is een sterk groeiende en dynamische organisatie in een markt, die voortdurend veranderd. Bij Novoferm heerst een klantgerichte, open en informele bedrijfscultuur. De basis hiervoor zijn vertrouwen, wederzijds respect en openheid. De werknemers zijn betrokken en helpen elkaar daar waar nodig. Samen streven zij naar een duidelijk gezamenlijk doel: het bieden van een kwalitatief hoogwaardig product en een uitstekende service aan de klanten van Novoferm.


De geschiedenis van Novoferm

Novoferm werd in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group (eigendom van Sanwa Holdings Corporation). De Novoferm Group produceert op verschillende locaties in Europa en verkoopt producten via tal van nationale bedrijven en verkooppartners in veel landen over de hele wereld. Novoferm heeft meer dan 3000 mensen in dienst in verschillende landen.

Novoferm

Novoferm-1
Novoferm-2
Novoferm-3
Novoferm-4
Novoferm-5
Novoferm-9
Novoferm-3

De producten van Novoferm

Novoferm is specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw. Met een ruime keuze aan garagedeuren, stalen loopdeuren, vlieringtrappen, bedrijfsdeuren en dockequipment bieden we altijd een op maat gesneden oplossing. Specifieke wensen en eisen van de klant staan altijd centraal tijdens het ontwerp- en productieproces. Onze producten staan voor veiligheid en comfort.

Meer dan 60 servicemonteurs rijden door het hele land om bedrijfsdeuren in optimale conditie te houden.  Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunnen de monteurs snel ter plaatse zijn. Novoferm levert zo een goede dienstverlening.

Novoferm op social media
Nieuws van Novoferm


Kom werken bij Novoferm