Werken bij ICA Groep

Welkom bij ICA Groep

ICA is een groothandel in keramische tegels en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste importeurs in de Nederlandse tegelwereld. De keramische tegels worden geïmporteerd van over de hele wereld. Het assortiment bestaat uit vloertegels, wandtegels en mozaïeken voor zowel binnen- als buitengebruik. 

De medewerkers zijn het belangrijkste bezit van ICA. Dagelijks werken de medewerkers hard aan het behalen van de gestelde doelen. Met unieke tegelconcepten inspireren de medewerkers de klanten graag. De kernwaarden van ICA zijn vooruitstrevend, inspireren, proces-kwaliteit en samenwerken.

Kan jij jezelf associëren met deze kernwaarden en heb jij een passie voor tegels? Lees op deze pagina meer over ICA Groep en bekijk snel de openstaande vacatures!

ICA-groep

Dé groothandel in keramische tegels in Nederland!


24 fabrikanten binnen en buiten Europa

12000 m2 oppervlakte voorraad in het magazijn in Druten

40 gedreven medewerkers die dagelijks bezig zijn met tegels

Ruim 30 jaar ervaring als groothandel in keramische tegels

ICA-keramische-tegels

Meer dan 30 jaar ervaring

Als groothandel importeert ICA groep keramische tegels over de hele wereld. Er worden dagelijks containers gelost die het magazijn van 10.000 m2 vullen met tegels. De missie van ICA is het bijdragen aan de kwaliteit en de inrichting van woningen, bedrijfspanden, tuinen en alle andere tegel gerelateerde toepassingen.

De medewerkers van ICA Groep

Professionele en betrokken medewerkers zijn het belangrijkste bezit van ICA Groep. Dagelijks werken zij hard om de gestelde doelen te behalen en om alle klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. ICA Groep investeert graag in hun medewerkers en geven hen de ruimte om zichzelf te (blijven) ontwikkelen.

ICA-groep

ica-groep

De kernwaarden van ICA Groep

1. Vooruitstrevend

Nieuwe markten, Automatisering & Tegel configurator  

2. Inspireren

Showroom, Samenstellen collecties, Tegelwijsheden & Brandmovie

3. Proces-Kwaliteit

Levering, Resultaten, Infrastructuur & Maatwerk

4. Samenwerken

Partnerships, Fabrieken, Projecten & Cash & Carry


Accountmanager Tegels

Weet jij als geen ander de aannemers en tegelzetters te overtuigen met jouw kennis van tegels? Begrijp je de markt en zie je het als een uitdaging om ICA Groep gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!
Bram Boer, Verkoopleider ICA Groep

Als Accountmanager Tegels bij ICA Groep ga jij je richten op de tegelzetters en aannemers in West-Nederland. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de regio’s Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. Met jouw kennis van de tegelwereld weet jij als geen ander waar de behoefte van de klant ligt en hoe je deze aan je kunt binden. Je voorziet de klant van advies en een optimale service. Daarnaast werk je nauw samen met de binnendienst, de logistiek en de afdeling merchandise. 

Heb jij veel ervaring met tegels en beschik je over een gezonde dosis enthousiasme? Denk je in mogelijkheden, ben je proactief en commercieel en hecht je daarnaast waarde aan het wij-gevoel? Lees dan verder of deze uitdaging bij een snelgroeiend familiebedrijf iets voor jou is! 
 

Bekijk deze vacature

Sfeerimpressie van ICA Groep in Druten