Werken bij HANSA Nederland


Werken bij HANSA Nederland

HANSA Nederland is onderdeel van Oras Group, Oras group is een toonaangevende leverancier van sanitaire fittingen. Het bedrijf slaagt erin om uiterst intelligente waterervaringen voor iedereen te creëren. De Oras Group heeft twee sterke merken: Oras en HANSA. HANSA is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, innovatieve sanitaire fittingen voor privégebruik, maar ook voor openbare gebouwen. In de Oras group zit meer dan honderd jaar ervaring van het verstrekken van veilige, praktische en duurzame toegangen tot water, voor iedereen. Zo maakt HANSA waterervaringen slim, praktisch, veilig en duurzaam voor het welzijn van de mensen, de bedrijven, de gemeenschap en het milieu.

Bij HANSA kom je terecht in een internationaal bedrijf, maar elke rol heeft impact binnen het bedrijf. Zo krijg jij de ruimte om je eigen ‘Perfect Flow’ te creëren. Zij bieden een balans tussen werk en privé en mogelijkheden om je te ontwikkelen. HANSA streeft ernaar om inspirerend werk samen met hun werknemers en de nieuwe krachten die hun in de toekomst komen versterken verder te zetten.

Wil jij werken bij HANSA Nederland? Lees op deze pagina alles over HANSA Nederland en bekijk snel de openstaande vacatures!Vacatures bij Hansa Nederland

Momenteel hebben we geen vacatures bij Hansa Nederland.

Bekijk onze vergelijkbare openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

Een Europese operator in sanitaire armaturen die Water Smart Living waarmaakt!


Onderdeel van de Oras Group

Hoofdkantoor in Amsterdam

Actief in 10 Europese landen

Vanaf 1996 actief in Nederland

orasgroup

Oras Group is eigendom van Oras Invest, een familiebedrijf met een industriële eigenaar. De vestigingsplaats van het moeder bedrijf is gevestigd in Rauma, Finland. De Oras Group heeft drie productielocaties Kralovice (Tsjechië), Olesno (Polen) en Rauma (Finland). De Oras Group opereert in 20 markten en heeft meer dan 1300 mensen in dienst.

De kernwaarden van de Oras Group zijn:

  • Moed: een open-minded benadering van nieuwe dingen
  • Eerlijkheid: een aanmoediging in eerlijkheid in beslissingen en in gedrag
  • Effectiviteit: prestatie door de juiste dingen te doen
  • Openheid: vertrouwen in elkaar

Als werkplek en als bedrijf blijft de Oras Group werken aan een perfecte flow in alles wat ze doen. The perfect flow verwijst niet alleen naar de perfecte waterstroom in alle ruimtes, maar ook naar geperfectioneerde logistiek, geoptimaliseerd gebruik van gebruiksgegevens en optimaal gebruikers- en installateursgemak.


De producten van HANSA Nederland

HANSA levert badkamer- en keukenmengkranen, bad- en douchethermostaten, een uitgebreid doucheprogramma inclusief wellnessdouches en elektronische kranen. Met een uitgebreid assortiment van onderscheidende kranen speelt HANSA sterk in op de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Sanitairvakhandel, groothandel maar ook projectontwikkelaars profiteren van een omvangrijk, hoogwaardig productaanbod voor elke smaak en budget. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitsstandaards op gebied van innovatief design, gebruiksgemak , waterbesparing en duurzaamheid.

Hansa
hansa-wasbak

HANSA SMART

HANSA SMART is een nieuwe generatie sanitaire voorzieningen die gebruik maakt van Bluetooth technologie, geschikt voor alles wat het leven op je pad brengt. Het dekt alle aspecten van het leven, altijd en overal waar er water wordt gebruikt: van privé- tot openbare ruimten. Kantoren, fabrieken, bedrijven, scholen, ziekenhuizen en faciliteiten, woningen en alle ontmoetingsplaatsen kunnen water smart worden.

HANSA SMART betekent veilig, hygiënisch, praktisch en energie-efficiënt gebruik van water. De producten van HANSA zijn makkelijk te installeren. De ervaring en kennis binnen HANSA zorgen ervoor dat er een intelligent mogelijke manier is te creëren om water te gebruiken en er van te genieten. HANSA SMART heeft verschillende ontwerp lijnen. Kom werken bij HANSA Nederland!

De geschiedenis van HANSA