Werken bij DYKA Nederland


Werken bij DYKA Nederland

Al sinds 1957 houdt DYKA zich bezig met de productie van kunststof leidingsystemen. DYKA is echter veel meer dan een producent; DYKA is een persoonlijke gesprekspartner, handelspartner en technisch adviseur.

DYKA is uitgegroeid tot een internationale totaalaanbieder van duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas- en energienetwerken. De kunststof leidingsystemen worden met name toegepast in de woning- en utiliteitsbouw en in de grond-, weg- en waterbouw.DYKA Nature’s Network

Kunststof kan voor een betere planeet zorgen! Door water, lucht en andere natuurlijke energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren draagt DYKA bij aan een betere wereld.

Zo zorgt DYKA ervoor dat er minder water en lucht verloren gaat. DYKA werkt hiervoor elke dag weer aan nieuwe slimme oplossingen, zodat klanten in staat zijn om elke dag natuurlijke levensbronnen efficiënter en met respect te gebruiken. Dit alles voor een betere planeet.

Wil jij ook werken binnen een duurzaam bedrijf zoals DYKA Nederland? Lees op deze pagina of jij binnen DYKA Nederland past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Dé kunststof leidingspecialist voor aannemers en installateurs


21 filialen verspreid over heel Nederland

Het hoofdkantoor in Steenwijk

Samen bouwen zij aan een duurzame toekomst, met kunststof

Sinds 1957

DYKA Nature’s Network Lucht

Door het ontwikkelen van slimme ventilatiesystemen, die zowel stil als onzichtbaar zijn., blijft de lucht in huis even fris als de buitenlucht. Tevens merk je niet eens dat hier een innovatief systeem achter zit. Zo blijft de frisse lucht die we inademen vanzelfsprekend!

DYKA Nature’s Network Regen

Regenwater kan een zegen als een vloek zijn. Eén ding is zeker: in een wereld waar steden steeds groter en dichter bevolkt worden en weersomstandigheden steeds minder voorspelbaar zijn, wordt het verzamelen, omleiden, zuiveren en hergebruiken van regenwater steeds belangrijker. Daarom ziet DYKA Nederland het als missie om regenwater overal heen te brengen waar dat noodzakelijk is.

Lees hier meer over het duurzame karakter van DYKA Nederland. DYKA Nature’s Network, om bij te dragen aan een beter planeet!

Meer dan alleen een productiebedrijf

DYKA produceert niet alleen eigen producten, maar is ook een groothandel met diverse A-merken. Daarnaast maakt DYKA sinds 1989 deel uit van de Tessenderlo Group. Het hoofdkantoor van DYKA is gevestigd in Steenwijk en er zijn maar liefst 21 filialen verspreid over heel Nederland. Dankzij dit grote verzorgingsgebied is de service van DYKA altijd dichtbij!


DYKA

De visie van DYKA Nederland

Duurzaam ondernemen doet DYKA niet omdat het moet, maar omdat zij het willen! People, Planet en Profit zijn de elementen waar het om draait. DYKA ziet zichzelf als de ‘verduurzamer’ van de markt. Men focust zich op een duurzame en leefbare wereld. Een gezond ecologisch evenwicht, gelukkige mensen en gezonde bedrijven.

  • People: hier gaat het over de mensen, oftewel: over de manier waarop DYKA met haar medewerkers en de maatschappij omgaat.
  • Planet: deze pijler heeft alles te maken met de aarde. Hierbij gaat het over de verantwoordelijkheid op het gebied van het milieu. DYKA wil op een verantwoorde manier omgaan met thema’s als CO2 uitstoot, milieuzorg, schoner produceren, duurzame producten en waterverbruik. Bij DYKA vinden ze dat een goede zorg voor de planeet de verantwoordelijkheid is van álle medewerkers.
  • Profit: een bedrijf dat geen geld verdient en geen winst maakt, kan niet blijven voortbestaan. Maar profit gaat over meer dan alleen financiële prestaties. Profit gaat ook over de manier waarop DYKA iets terug kan doen voor de maatschappij. In de vorm van werkgelegenheid, het investeren in goede doelen, sponsoring of politieke betrokkenheid.

Zo is DYKA bezig met de markt te verduurzamen. DYKA is dag in dag uit bezig met het innoveren en verduurzamen van hun productielijnen! Kom jij werken bij DYKA?


Category Manager

"We willen ambitieus groeien in ons handelsassortiment, groei met ons mee!"
Katleen Trootsers, Group Marketing Director DYKA Group
Bekijk deze vacature

Referentieproject: Pharos Residence