Werken bij Burghouwt

Werken bij Burghouwt

Sinds 1976 is familiebedrijf Burghouwt een groothandel voor de bouw en industrie. Burghouwt heeft 10 vestigingen verspreid over Nederland en een zeer gebruiksvriendelijke webshop, waar je meer dan 20.000 producten vindt. Een selectief en onafhankelijk assortiment! Kom werken bij Burghouwt!

De cultuur binnen Burghouwt kenmerkt zich door de pragmatische en open communicatie. Burghouwt gaat voor duurzame relaties met zowel medewerkers, klanten als leveranciers. Burghouwt is een organisatie die volop in beweging is. De medewerkers bepalen uiteindelijk de organisatie. Juist daarom heeft Burghouwt veel aandacht voor de werksfeer en de ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerkers.

Wil jij deel uit maken van dit familiebedrijf? Lees op deze pagina of jij binnen Burghouwt past en bekijk snel de openstaande vacatures!

burghouwt

Vacatures bij Burghouwt

Momenteel hebben we geen vacatures bij Burghouwt.

Bekijk onze vergelijkbare openstaande vacatures.

Bekijk vacatures

Dé groothandel voor bouwend Nederland!


Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt!

10 vestigingen in Nederland

Een familiebedrijf en een fijne sfeer

Een groeiende organisatie!

man-met-koffer

Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.

Verstandig bouwen gaat verder dan het snelst klaar zijn. Door een overleg vooraf, het tijd nemen voor een calculatie of het selecteren van de juiste materialen wordt op termijn veel tijd en geld bespaard. Want als de basis goed is, scheelt dat gedoe achteraf.

Daarnaast gaat het ook verder dan het najagen van de laagste prijs. Door het gebruik van kwalitatief materiaal in combinatie met advies van een vakman, worden op lange termijn altijd (faal)kosten bespaard. Door het gebruik van bestendige materialen die lange tijd meegaan, maar ook het opbouwen en onderhouden van stabiele relaties met klanten, partners én collega’s is Burghouwt duurzaam. 

Dit uit zich in 3 pijlers: Tijdbesparing, kostenbesparing en duurzaam en menselijk. Verstandig bouwen. Doe je met Burghouwt!


De vestigingen van Burghouwt

Burghouwt is een groeiende organisatie en heeft momenteel al verschillende vestigingen door heel Nederland. Kom jij werken in een van de Burghouwt vestigingen?
locatiesBurghouwt-logo

De 3 waarden van Burghouwt

Gemak in bestelling en bezorging, grote voorraad en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding; je kan er op rekenen dat Burghouwt deze zaken op orde heeft. Daarnaast kiezen klanten ook om andere waarden voor Burghouwt.

“Bouw verstandig. Samen met Burghouwt”

1. Duurzame relaties

Mensen zijn bij Burghouwt nummer één. Of het nou gaat om klanten, partners of medewerkers. Zo maakt Burghouwt het verschil.

2. Burghouwt maakt je sterker

Hoe vaak heb je advies nodig van een specialist? De vragen uit de markt veranderen en worden steeds individualistischer en specifieker. Burghouwt bereid je voor.

3. We helpen je vooruit

Een machine die stil ligt. Een specifieke vraag van je klant. Het verduurzamen van een proces. Burghouwt draagt bij.


Verstandig bouwen. Samen met Burghouwt.