Op zoek naar talent?

Ontdek wat WETALENT voor uw organisatie kan betekenen!

Neem contact op
Onze werkwijze


#1 Kennismaking

De chemie tussen werkgever en werknemer is de sleutel tot succes. Daarom starten we elk traject met een grondig onderzoek naar uw behoeften en die van de organisatie.

#2 Werving & selectie

De wervingsprocedure start met de publicatie en promotie van de vacature via onze online en offline kanalen. Vervolgens brengen we het aantal potentiële kandidaten terug naar een minimum met behulp van diepte-interviews.

#3 Introductie

Op basis van de selectie gaat u met de kandidaten in gesprek. Indien gewenst, vragen we de kandidaten om een business case te presenteren in een vervolggesprek, zodat u meer inzicht krijgt in de denk- en werkwijze van de kandidaten.

#4 Plaatsing & follow up

Zodra u de definitieve beslissing heeft genomen, wordt de kandidaat geplaatst. Ook na de plaatsing blijven we betrokken bij de samenwerking door onder andere een evaluatie in te plannen na 12 maanden.


Onze visie

Talent staat centraal

Bij WETALENT wordt talent als uitgangspunt genomen in het wervingsproces. Dit betekent dat de kandidaat met uw organisatie wordt gematcht op basis van persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten.

Duurzame match

Deze werkwijze resulteert in een hoge mate van betrokkenheid, toewijding en bevlogenheid onder de geplaatste kandidaten, waar uiteindelijk ook uw organisatie baat bij heeft. Een werkgever heeft immers het meest aan werknemers die weten wat ze willen en kunnen!

Lange termijn verantwoordelijkheid

Wij nemen ook op de lange termijn onze verantwoordelijkheid. U betaalt pas een wervingsfee wanneer WETALENT een kandidaat heeft gevonden. Dit bedrag wordt vervolgens uitgesmeerd over een aantal jaar: 70% na het tekenen van het contract, 15% na 12 maanden en 15% na 24 maanden. Blijkt de match niet duurzaam dan stopt de facturatie.


Wat zeggen andere werkgevers?


WETALENT is verkozen tot beste intermediair in de categorie Werving & Selectie. Bekijk de beoordelingen op de website van Ratecard, een onafhankelijke vergelijkingssite voor zzp’ers, freelancers, opdrachtgevers en intermediairs.

 

Het prettige aan de samenwerking met WeTalent vind ik dat zij (net zoals wij) op zoek zijn naar de beste kandidaat. Zij schromen er niet voor om zelf ook tijdens de gesprekken, in ons bijzijn, kritische vragen te stellen aan de kandidaat. Zodoende vinden we samen de beste match!

- Omnicol
Omnicol

BASF Nederland PCI heeft nu voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Wetalent.
Dat is ons uitstekend bevallen.
De selectie procedure is soepel en vlot verlopen en Wij als opdrachtgever hadden er een goed gevoel bij.
Mede door het feit dat Pascal precies weet wat er speelt in Afbouw land maar zeker ook zijn medewerkers intern met name Floor.
Kortom een prettige samenwerking met korte lijnen.

Ook tijdens de gesprekken met de kandidaten heeft Pascal een Positieve inbreng en bemoeit zich nadrukkelijk met het gesprek.
Dat is bijzonder prettig omdat Pascal dan ons aanvult en net die vragen weet te stellen die wij vergeten of niet bij stil staan.

Kortom een goede samenwerking en dat heeft inmiddels alweer geresulteerd in vervolg opdrachten.

Pascal bedankt voor zover voor het succesvol invullen van de vacature bij ons in België.

- Wilfried Brouwer (BASF Nederland PCI)
Wilfried Brouwer (BASF Nederland PCI)

WeTalent Recruit heeft ons al enkele malen naar volle tevredenheid geholpen met het zoeken naar nieuwe mensen. Pascal doorziet heel snel de drijfveren en intrinsieke motivatie van een kandidaat en matcht dat uitstekend met de vacature. WeTalent Connect is dan ook een logische uitbreiding van de dienstverlening van WeTalent!

- Marion Verschuijten
Marion Verschuijten

WETALENT animated image

Interim nodig?

WETALENT beschikt over een groot netwerk van interim-talenten, welke zowel op projectbasis als in vast dienstverband inzetbaar zijn. We bespreken graag met u op welk gebied behoefte bestaat voor de inzet van Interim-talenten, zodat we u met de juiste kandidaten in contact kunnen brengen.

Voor welke opdrachtgevers werken we?

Neem contact op

Stuur ons een e-mail via het onderstaande formulier of bel +31(0)88-2809000.