WETALENT eindigt op 97ste plaats bij de FD Gazellen uitreiking


Nieuwkuijk, 14 december 2017 – WETALENT is tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Top 100 geëindigd op de 97ste plaats. Hiermee behoort WETALENT tot de 97 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prestigieuze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en is een begrip in ondernemend Nederland.

WETALENT is een werving- en selectiebureau in Nieuwkuijk dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Eerder dit jaar behaalde WETALENT ook al een eerste plaats bij de Staffing Awards 2017 in de categorie Werving & Selectie.


“Wij nemen talent als uitgangspunt in het wervingsproces”, vertelt Pascal Joore, directeur van WETALENT. “Dit betekent dat we de kandidaat met een organisatie matchen op basis van persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten. Dit resulteert in een hoge mate van bevlogenheid en toewijding onder de geplaatste kandidaten, waar vervolgens ook de werkgever baat bij heeft”.

Over WETALENT

WETALENT is vier jaar geleden begonnen als werving- en selectiebureau in Waalwijk. “WETALENT komt voort uit het feit dat ik niet begrijp waarom de werving- en selectiemarkt zo enorm cv en werkgever gedreven is” legt Pascal uit. “Mijn visie is dat het onze taak is om de echte drijfveren en kwaliteiten van de kandidaat boven water te krijgen en vanuit daar te vertrekken”.

Inmiddels is WETALENT gevestigd in Nieuwkuijk en telt de organisatie acht medewerkers.