Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Derk Enters

Derk Enters

Gefeliciteerd Derk!

Derk Enters is begonnen als Accountmanager West-Nederland bij Kopp Benelux. Hij gaat het huidige klantenbestand onderhouden en nieuwe klanten werven in West-Nederland. Hij voorziet deze klanten van technische adviezen op het gebied van schakelmateriaal en smart home oplossingen.

Kopp Benelux is een snelgroeiende producent van hoogwaardige, betaal- en betrouwbare elektrotechnische producten. Kopp ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan 90 jaar kwalitatief hoogwaardige, betaal- en betrouwbare elektrotechnische producten. Door de jaren heen heeft Kopp een sterke positie in de elektrotechnische markt verkregen.

Wij wensen Derk heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk