Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Evert Wink

Gefeliciteerd!

Evert Wink is afgelopen week, 15 juni 2020, begonnen met zijn nieuwe uitdaging als Commercieel Technisch Adviseur Moulding bij Kingspan Unidek.

Evert Wink begint deze week bij Kingspan Unidek. Kingspan Unidek is de wereldwijde leider in isolatie- en bouwschiloplossingen voor de bouw van hoogwaardige, koolstofarme gebouwen. Het is de missie van Kingspan Unidek om bij te dragen aan een CO2-neutrale toekomst waarbij het welzijn van de mens en de planeet in het middelpunt staat.

Evert komt te werken bij de divisie Moulding, hier ligt de focus op EPS en EPP materialen. Deze materialen zijn licht, isolerendsterk, beschermend en goed te recyclen. Kingspan biedt de mogelijkheid om te verbeteren, te innoveren of om kosten te besparen met hun recyclebare producten. De producten van Kingspan Moulding dragen bij aan een duurzame toekomst.

Wij wensen Evert enorm veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk