De route naar werkgeluk

Werkgeluk is de basis van een duurzame match tussen werkgever en werknemer. Toch is de visie op werkgeluk binnen iedere organisatie anders. Hetzelfde geldt voor de route ernaar toe. Deze route is het waar het bij WETALENT om draait

De zoektocht naar nieuwe talenten die perfect passen binnen een organisatie en hier daadwerkelijk werkgeluk ervaren is niet altijd gemakkelijk. Want hoe wordt werkgeluk ervaren? Wat is hiervoor nodig? En hoe geef je hier invulling aan?

Ons streven is om door onze unieke werkwijze samen de antwoorden op deze vragen te achterhalen. Zo leggen we de basis om kandidaten te introduceren die perfect passen bij de functie en jullie organisatie.

Hoe volgen wij de route naar werkgeluk?

Missie

WETALENT ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk.

Visie

Vanuit onze kerngedachte om het individu centraal te stellen, leggen wij de focus op ieders talent, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Wij streven ernaar om te ondersteunen in de zoektocht naar werkgeluk. Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten. Hierdoor ontstaat een duurzame match waar zowel de kandidaat als de werkgever baat bij heeft.

De werkwijze van WETALENT

WETALENT richt zich op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Met onze werkwijze vertrekken we bij elk wervingsproces vanuit het talent van de kandidaat en leggen we de focus op de unieke kwaliteiten en intrinsieke motivatie.

Wij streven ernaar om te ondersteunen in de zoektocht naar werkgeluk. Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten. Hierdoor ontstaat er een duurzame match, WETALENT blijft betrokken tot dat deze bereikt is!

werkwijze-kennismaking

01. Kennismaking

De chemie tussen werkgever en werknemer is de sleutel tot succes. Daarom starten we elk traject met een grondig onderzoek naar jouw behoeften en die van de organisatie.

werkwijze-werving-selectie

02. Werving & selectie

De wervingsprocedure start met de publicatie en promotie van de vacature via onze online en offline kanalen. Vervolgens maken we met behulp van diepte-interviews een selectie van potentiƫle kandidaten.

werkwijze-introductie

03. Introductie

Op basis van de selectie ga je met de kandidaten in gesprek. Indien gewenst, vragen we de kandidaten om een business case te presenteren in een vervolggesprek, zodat je meer inzicht krijgt in de denk- en werkwijze van de kandidaten.

werkwijze-plaatsing

04. Plaatsing & follow up

Zodra je de definitieve beslissing hebt genomen, wordt de kandidaat geplaatst. Ook na de plaatsing blijven we betrokken bij de samenwerking door onder andere een evaluatie in te plannen na 12 en 24 maanden.

Lange termijn verantwoordelijkheid

Bij WETALENT nemen we ook op de lange termijn onze verantwoordelijkheid. Je betaalt pas een wervingsfee wanneer wij een kandidaat hebben geplaatst. Dit bedrag wordt vervolgens uitgesmeerd over een aantal jaar: 70% na het tekenen van het contract, 15% na 12 maanden en 15% na 24 maanden.

Blijkt de match niet duurzaam dan stopt de facturatie. Bovendien blijven we na de plaatsing actief betrokken bij de samenwerking door onder andere een evaluatie in te plannen na 12 en 24 maanden.

Tijd voor een (digitale) tussenstop?

Wij maken graag eens een tussenstop bij jouw organisatie! Neem snel contact met ons op!

Stuur ons een mail

  We houden het graag persoonlijk
  Zo houden we contact
  Wat wil je met ons bespreken?

  Kom in contact met ons

  Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord!

  Routebeschrijving