Bas Hagen

Voor Burghouwt zochten wij een Commercieel Technisch Adviseur. Iemand die bestaande relaties onderhoudt, maar ook proactief nieuwe relaties werft.

Wij hadden Bas al eerder gesproken voor andere mogelijke vacatures, maar de perfecte match werd toen nog niet gevonden.

Tijdens het gesprek kwam Bas over als een ondernemend, proactief en contactueel sterk persoon. Hij zou goed passen in een buitendienst functie.

Maak kennis met Bas Hagen

Bas heeft een opleiding afgerond in verander- & innovatiemanagement. Hij werkte toentertijd als Vestigingsleider bij een IJzerwarenhandel.

Daarna is hij begonnen als Internationaal Werving coördinator afdeling bouw bij een uitzendbureau.

Bas kreeg hier in het begin veel energie van, maar merkte dat dit afnam en besloot om verder te gaan kijken.

Burghouwt

Sinds 1976 is familiebedrijf Burghouwt een groothandel voor de bouw en industrie. Vanuit 10 vestigingen door het land werken circa 170 medewerkers hard en op een prettige wijze om de sloten ‘’Verstandig bouwen, samen met Burghouwt.’’ goed in te vullen.

Naast een breed assortiment dat via flexibele logistieke oplossingen tegen concurrerende prijzen wordt aangeboden biedt Burghouwt toegevoegde waarde door met betrokken en kundige medewerkers dagelijks het positieve verschil te maken.

De cultuur binnen Burghouwt kenmerkt zich door de pragmatische en open communicatie. Burghouwt gaat voor duurzame relaties met zowel medewerkers, klanten als leveranciers.

Aan het woord: Bas Hagen

ervaringsverhaal-burghouwt

Ik wilde weer energie krijgen van mijn werk, in plaats van dat mijn werk energie zou kosten.

Een van de leukste dingen vind ik het verbinden, het snel kunnen schakelen en de vragen van verschillende klanten oplossen.

Deze aspecten vind ik belangrijk in mijn werk, daarom ben ik specifiek op zoek gegaan naar een functie die daarbij past.

De Kennismaking

Ik had 5 jaar geleden al eens contact gehad met WETALENT. Toen ik bij mijn vorige werkgever weg wilde heb ik zelf op de website gekeken naar de vacatures die mij het meeste aanspraken.

Het gesprek bij WETALENT heb ik als goed ervaren, open en to the point. Wie ben jij en andersom. Dit vond ik prettig en informeel in de goede zin. Door het kennismakingsgesprek werd duidelijk wat mijn motivatie is en in wat voor bedrijf ik zou passen.

Een hiërarchisch bedrijf is niet hoe het voor mij werkt. Om snel te kunnen schakelen moet ik niet eerst langs verschillende lagen in de organisatie hoeven.

Bij Burghouwt zag ik echt een familiebedrijf, hierin voel ik mijzelf meer thuis. We doen het samen en dat vind ik een kenmerk van een familiebedrijf. In deze werksfeer voel ik mijzelf prettig.

Hiërarchisch werken is niet aan mij besteed, de familiecultuur werkt voor mij het prettigst. Dit heb ik terug gevonden bij Burghouwt
Bas

Daarnaast ken ik sommige klanten van Burghouwt vanuit mijn eigen netwerk. Ook zie ik kansen voor nieuwe klanten aan de hand van mijn kennis en netwerk, opgebouwd door de jaren heen. Dit is wat mijn werk leuk maakt, door het kennen van de branche en het hebben van een opgebouwd netwerk kan ik snel schakelen.

Aan de slag bij Burghouwt

Ik ben nu drie maanden werkzaam bij Burghouwt en ben nu vooral nog aan het pionieren. De menselijke aspecten in mijn werk vind ik leuk, daar krijg ik energie van.

Bij Burghouwt doen we het samen en zit veel kennis. Zelf ben ik ook leergierig, hierdoor wil ik altijd mijn kennis vergroten. Ik zou me altijd nog kunnen gaan specialiseren in een bepaalde productgroep.

Het voelt weer vertrouwd om te werken voor een familiebedrijf. Bij Burghouwt heb ik het gevoel dat ik weer op mijn plek zit. Ik heb de energie weer terug gevonden, wat ik een tijdje heb gemist. Ik zou hier zeker nog een aantal jaren willen blijven.

ervaringsverhaal-burghouwt

Burghouwt voelt als thuis komen. Wij zijn één Burghouwt, we doen het samen.
Bas