Weet jij wat je wilt met jouw carrière?

Ontdek je ware kracht, ontwikkel je verder en houd de regie over jouw carrière!

 

Ontdek Meer!

standaard
LinkedIn

Herhaal wachtwoord

 • Profiel

  Profiel gegevens naam, foto, ervaringen, opleidingen, vaardigheden en aanbevelingen worden overgenomen
 • Email

  Het primaire e-mailadres wordt overgenomen
 • Linkedin

  De Linkedin gegevens altijd up to date in je carriérredossier
linkedin

 

WETALENT Connect

 Ontdek de features van WETALENT CONNECT!

WETALENT animated image

Jouw Carrièredossier

De leidraad voor jouw ontwikkeling. Aan de hand van het dossier kun jij zien op welk punt je staat in jouw carrière, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Vul jouw doelen in en werk aan je vooruitgang. Het is de blauwdruk voor jouw toekomst!

24/7 ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Heb jij vragen over je carrière? Heb jij behoefte aan advies? Wil jij graag leren van anderen en discussiëren over jouw carrière? Het WETALENT PANEL is een unieke interactieve omgeving, waarin jij met andere leden in contact kunt komen. Vanaf nu hoef je dus nooit meer met lastige vragen over jouw carrière rond te lopen.

1 vraag

Stel jouw vraag anoniem of openbaar.

2 stel panel samen

Stel jouw panel samen; kies mensen met de juiste kennis.

3 antwoord

Ontvang snel en deskundig advies van de door jou uitgekozen mensen.

Neem jouw carrière serieus en kies het abonnement dat bij jou past:CONNECT PRO
€3,75 per maand*

 • Carrièredossier
 • eBook(s)
 • Assessment twv € 69,95!
 • WETALENT Panel
 • Opleidingsaanbod
 • Experts
 • Dagelijks inspirerende artikelen
 • Handige tools
 • Profielen zoeken
 • Sollicitatiehulp

CONNECT PRO

 
CONNECT FREE
   

 • Carrièredossier
 • eBook(s)
 • Assessment twv € 69,95!
 • WETALENT Panel
 • Opleidingsaanbod
 • Experts
 • Dagelijks inspirerende artikelen
 • Handige tools
 • Profielen zoeken
 • Sollicitatiehulp

CONNECT FREE

 WETALENT animated image

opleidingen

Een rijk aanbod aan opleidingen en cursussen. WETALENT CONNECT heeft meer dan 30.000 opleidingen en cursussen beschikbaar! Het aanbod wordt continu uitgebreid met vernieuwende, relevante, interactieve, voor iedereen toegankelijke en betaalbare lesmethodes.

WETALENT animated image

Experts

Hoe zou het zijn om met dé expert in jouw vakgebied ongelimiteerd te kunnen sparren? Heb jij vragen die door niemand in jouw omgeving kunnen worden beantwoord? Dan kun je via WETALENT CONNECT snel in contact komen met topmensen in jouw vakgebied. Bepaal het onderwerp, stel je vraag en ontvang een deskundig antwoord.

Test jezelf met WETALENT

Waar sta je nu? Wat zijn jouw vaardigheden? Wat zijn jouw competenties en hoe kun je die verder ontwikkelen? WETALENT biedt jou een reeks testen waarmee jij jouw sterke en zwakke punten kunt ontdekken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ODIN Development EYE

Met de ODE kun jij zes competenties kiezen die jij belangrijk vindt voor jouw huidige of toekomstige baan en ontdekken hoe goed deze bij jou passen. De resultaten kun je direct terugvinden in jouw Carrièredossier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

TaPasCity

Wil jij ontdekken wat jou motiveert en wat jouw talenten zijn. Doe dan een van deze assesments van TaPasCity! Door jouw talenten en passie te ontdekken word je in staat gesteld de volgende stap in jouw carrière te zetten.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ixly

Met IXLY kun jij een breed scala aan assesments doen. Zo kun je bijvoorbeeld testen welke talenten jij moet ontwikkelen of welke kant jij op wilt met jouw carrière.

Hoe werkt het nou precies?

Deze video legt je binnen 2 minuten uit hoe WETALENT CONNECT jou precies kan helpen met jouw carrière. Overtuigd?

 

Schrijf je in!

 

 
 
 
 
 
 
 

Carrièredossier

Jouw carrièredossier is de leidraad voor jouw ontwikkeling. Aan de hand van het dossier kun jij zien waar je staat in jouw carrière, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Herken en erken jouw talent. Het is de blauwdruk voor jouw toekomst! ga naar het dossier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sollicitatiehulp

Als je gaat solliciteren zul je jezelf moeten onderscheiden. Dat valt in de huidige arbeidsmarkt niet mee. Via WETALENT CONNECT kun jij hulp op maat krijgen bij solliciteren, zodat jij jouw kans op succes enorm kunt vergroten. Ga naar sollicitatiehulp

Wetalent profielen

Meer dan eens heb je hulp nodig met jouw carrière. Op dat moment wil jij niet alleen staan. WETALENT CONNECT helpt jou de mensen te vinden waar jij hulp van nodig hebt. Via de profielen van WETALENT CONNECT kun jij iedereen die het platform gebruikt snel vinden. Hulp nodig van iemand uit jouw branche? Geen probleem! Graag iets weten van iemand die heel iets anders doet? Zo gevonden!

 

Maak er deel van uit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor het WETALENT Panel

De profielen op WETALENT CONNECT zijn ideaal om een zeer specifiek panel van experts samen te stellen in het WETALENT Panel. Heb jij een onderwerp waar je graag met een groep mensen over wilt discussiëren? Selecteer dan de mensen met de juiste kennis middels de WETALENT profielen.

Veel gestelde vragen

Wanneer ik een team van professionals samenstel in het WETALENT Panel en dit panel een vraag stel, is dit dan voor iedereen te zien?

Q
A

Binnen het WETALENT Panel ben jij <i>in charge</i>. Dit betekent dat jij bepaalt of je je vraag anoniem of openbaar wilt stellen aan het door jou samengesteld team van professionals. Het WETALENT Panel is alleen beschikbaar voor CONNECT PRO abonnees.

Op de blog kom ik premium artikelen tegen. Hoe kan ik deze lezen?

Q
A

Wanneer je een CONNECT PRO account aanmaakt krijg je direct toegang tot alle premium artikelen van WETALENT. Deze content is exclusief te lezer voor CONNECT PRO abonnees en worden nergens anders op het internet verstrekt.

Toch nog vragen? Neem contact op!

Word nu lid van Wetalent Connect en werk aan jouw talent